חטיפי גרנולה מהירים עם שוקולד מריר
רמת קושיקל מאוד
זמן הכנה15 דקות
כמויות15-20 יחידות
נוי אבנרי
7.12.2024
חטיפי גרנולה, שוקולד מריר ומלח גס!
טעימים וקראנצ׳ים ברמות. כיפיים לנשנוש שרוצים משהו מתוק ומהיר 🥰
משטחים, אופים, מזלפים ושוברים.
מצרכים
אופן הכנה
1.
מערבים את כל המרכיבים למעט השוקולד בקערה, משטחים על תבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך כ15 דקות עד ששזוף. (זה יכול לקחת פחות או יותר, תלוי בתנור שלכם)
2.
אחרי שמצטנן נמיס את השוקולד עם כף שמן ונזלף מעל. נוסיף גם מעט מלח גס שממש מקפיץ! ונכניס לקירור/הקפאה עד להתייצבות מוחלטת.
3.
אחרי שהשוקולד קפא שוברים עם הידיים בגודל הרצוי ושומרים בקירור או בחוץ.
תגובות
אין תגובות עדיין. היה הראשון להגיב!