Cover

פאי רועים טבעוני

רמת קושיבינוני
זמן הכנהכשעה
כמויות5-6 מנות
נוי אבנרי
7.12.2024

פאי רועים היא מנה חורפית, מנחמת וכל כך טעימה.

מה יותר טוב מפירה קרמי בשילוב ״בשר״ ברוטב עגבניות עשיר שביחד נותנים ביס כזה מפנק.

מצרכים עבור שכבת הפירה

עבור המילוי

אופן הכנה

1.

מקלפים את תפוחי האדמה , חותכים לריבועים גדולים ומכניסים לסיר עם שפע של מים עד לריכוך מוחלט.

2.

בינתיים עוברים למילוי - מתחילים בטיגון הבצל והשום, כשמתחיל להזהיב מוסיפים את התבלינים ומעט מים רותחים שלא יישרף. לאחר כ2 דקות נוסיף את הרסק עגבניות ואת העגבניות הטריות הקצוצות.

3.

נבשל את הכל היטב עד לריכוך מוחלט של העגבניות.

4.

לאחר מכן נוסיף את העדשים השחורות המבושלות, את הפטריות ושבבי הסויה וניתן להכל להתבשל על אש נמוכה במשך 15-20 דקות.

5.

שימו לב שאת נתחי הסויה נצטרך להשרות למשך כמה דקות במים רותחים, לסנן, לשטוף ולסחוט היטב - זה בעצם מגיע כמוצר יבש ואנחנו צריכים להחזיר אותו ״לחיים״.

6.

במידה ובחרתם להשתמש בטופו במקום אפשר לגרד אותו על פומפייה או לפורר לצ׳אנקים קטנים בעזרת הידיים

7.

נמשיך לבשל במשך כמה דקות עד שזה מצטמצם ונטעם לתקן תיבול ונוריד מהאש.

8.

לאחר שהתפוחי אדמה התרככו נסנן את המים ונמעך היטב היטב עד למרקם חלק של פירה, נוסיף את שאר המצרכים - נטורינה, חלב קוקוס, מלח ונערבב.

9.

אם זה לא מספיק חלק אפשר להיעזר במוט בלנדר או במועך פירה מקצועי והוא יעשה לכם את העבודה.

10.

ועכשיו להרכבה! ניקח תבנית ונשפוך את המלית, מעל הכל נשים את שכבת הפירה ובעזרת מזלג ניצור מעין פסים לאורך.

11.

נבריש מעל הכל שמן זית ונכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך 35-60 דקות - תלוי עד כמה אתם אוהבים את החלק העליון שזוף.

תמונה מספר 1

תגובות

אין תגובות עדיין. היה הראשון להגיב!