
בראוניז שוקולד חמאת בוטנים
רמת קושיקל
זמן הכנה25 דקות
כמויותתבנית מרובעת 20*20
נוי אבנרי
7.6.2022
בראוניז שוקולד חמאת בוטנים עם מלח גס, פאדג׳י בטירוף
מצרכים
אופן הכנה
1.
להמיס במיקרו או על בן מארי את השמן קוקוס עם השוקולד. (את ה100 גרם שוקולד מריר, את השוקולד צ׳יפס נשמור לאחר כך)
2.
בינתיים נערבב בקערה בעזרת מטרפה את הפשתן, סוכר, מייפל וחמאת בוטנים.
3.
נוסיף את השוקולד שהמסנו עם השמן ולמרכז את המרכיבים היבשים: קמח, סודה לשתייה וקקאו.
4.
בעזרת מרית נערבב בתנועה סיבובית עד לקבלת מרקם אחיד
5.
נוסיף את ה100 גרם שוקולד צ׳יפס שהשארנו בצד ונעביר לתבנית מרובעת 20*20 עם נייר אפייה משומן.
6.
נזלף חמאת בוטנים מעל ובעזרת קיסם ניצור צורות יפות ונפזר מעט מלח גס
7.
נכניס לאפייה של 20-25 דקות על 170 מעלות
8.
נותנים לזה להצטנן מעט ואז אפשר לחתוך לריבועים
הערות ושינויים
- לאוהבי מתוק אפשר לשים 1/4 כוס מייפל
- לגרסה ללא גלוטן אפשר להחליף את הקמח כוסמין מלא באותה כמות לקמח שיבולת שועל/קמח כוסמת או 3/4 כוס קמח שקדים.
- לשמן קוקוס אין תחליף, חשוב לטעם ולמרקם
- אפשר להחליף את החמאת בוטנים בכל חמאת אגוזים אחרת
תגובות
אין תגובות עדיין. היה הראשון להגיב!