Cover

הום פרייז ברוטב צ׳ילי ביתי

רמת קושיקל - בינוני
זמן הכנהכ45 דקות
כמויות2-3 מנות
נוי אבנרי
7.12.2024

הום פרייז ברוטב צ׳ילי חמוץ מתוק ביתי!

דורש מעט עבודה אבל שווה כל ביס - יוצא כמו הום פרייז חלבי במסעדה, מפנק ברמות ותוספת כיפית לכל ארוחה.

מצרכים

עבור הרוטב צ׳ילי

אופן הכנה

1.

לחתוך את התפוחי אדמה לקוביות - לא חייב להוריד את הקליפה, אני הורדתי רק את החלקים הפחות יפים. ולבשל בסיר עם מים רותחים עד לריכוך חלקי.

2.

נעביר לתבנית עם נייר אפייה, נזלף שמן זית ונאפה כ30 דקות על 200 מעלות טורבו עד שהם שזופים לגמרי.

3.

בינתיים מכינים את הרוטב - מערבבים את כל המרכיבים בקערה או בעזרת מכתש ועלי. מכניסים את מרכיבי הרוטב למחבת גדולה עם 40 גרם חמאה טבעונית (אפשר גם בלי חמאה אבל מוסיף מאוד) ומחכים שהרוטב יתחיל להצטמצם.

4.

אחרי שמצטמצם מוסיפים את התפוחי האדמה השזופים מהתנור ונותנים להכל עוד 2 דקות לספוג הכל.

5.

מגישים עם שומשום וקצת עירית קצוצה וזה מושלם ☺️

תמונה מספר 1

תגובות

אין תגובות עדיין. היה הראשון להגיב!