נאגטס טופו ברוטב סויה וחמאת בוטנים
נאגטס טופו עם רוטב סויה וחמאת בוטנים ☺️
מתכון ממש קליל שאני אוהבת להכין לארוחת צהריים ויוצא קריספי וכיפי.
אני אוהבת להגיש את זה עם רוטב של סויה וחמאת בוטנים בצד כי אני משתמשת בטופו בטעם טבעי ואז זה משתלב איתו ממש מדהים.
אפשר להשתמש גם בטופו פיקנטי או פרובנס או להשרות אותו קודם לפי תיבול שאתם אוהבים 🫶🏻
מצרכים
לציפוי
לרוטב
אופן הכנה
מפרקים את הטופו לצ׳אנקים גדולים בעזרת הידיים
מערבבים את מרכיבי בלילת החומוס בקערה עד לקבלת מרקם דליל יחסית - ומצפים כל חתיכת טופו בבלילה ולאחר מכן מצפים בפירורי לחם שערבבנו עם השומשום והמלח.
מעבירים הכל לתבנית עם נייר אפייה ואופים כ25-30 דקות על 180 מעלות טורבו עד ששזוף.
אפשר גם באייר פריי ואפשר גם לטגן!
לאחר מכן נכין את הרוטב - נערבב את כל המרכיבים בקערה עד לקבלת מרקם אחיד, טועמים שלא צריך לתקן טעמים ומגישים לצד הנאגטס עם כוסברה טרייה או בזיליקום טרי שממש הופך את זה לארוחה מהממת
תגובות
אין תגובות עדיין. היה הראשון להגיב!