Cover

קציצות טופו נגיסות שמכינים בלי מעבד מזון

רמת קושיקל
זמן הכנה30 דקות
כמויותכ-20 קציצות
נוי אבנרי
4.12.2024

קציצות טופו משגעות שמכינים ביד ללא מעבד מזון! המרקם שלהן יוצא כל כך נגיס וכיפי, חוסך בכלים ונותן קציצות של בית בזמן עבודה קצר.

הן יכולות להשתלב עם כל רוטב שרק תרצו אבל בשבילי רוטב עגבניות זה הכי טעם של ילדות :)

מתכון מנצח לקציצות טופו - מבטיחה לכם.

מצרכים

לרוטב

אופן הכנה

1.

מפוררים את הטופו היטב בעזרת הידיים

2.

מוסיפים את יתר המצרכים ומערבבים עד למרקם נוח לכדרור. אם לא מספיק נדבק הוסיפו עוד כף שתיים של קמח ונגיעה של מים. עוזר להדביק הכל.

3.

אופים כ25 דקות על 200 מעלות טורבו עד ששזוף ויפה ומניחים בצד להצטנן.

4.

בינתיים מכינים את הרוטב - נטגן את השום, נוסיף את התבלינים ואת העגבניות. נבשל הכל ביחד כמה דקות ואז נוסיף את הבזיליקום. ננמיך את האש, נכסה וניתן לזה להתבשל עוד כחצי שעה על אש נמוכה. מדי פעם לבוא לערבב ולטעום אם צריך עוד מלח/מתיקות!

5.

נוסיף את הקציצות לרוטב, ונגיש לצד אורז ובזיליקום טרי 😍 ממליצה לא לבשל את הקציצות ממש ברוטב. זה עלול לרכך אותן אבל אפשרי!

6.

מגישים לצד אורז וזו ארוחה חלומית, מזינה ומפנקת.

תמונה מספר 1

הערות ושינויים

  • כמובן שאפשר להכין אותן במעבד מזון
  • אפשר להמיר את הפטרוזיליה בכל עשבי תיבול שאוהבים!
  • אפשר לשלב אותן עם כל רוטב שרק תרצו
  • ניתן ומומלץ להכין כמות כפולה, להקפיא ולחמם בכל זמן שתרצו

תגובות

אין תגובות עדיין. היה הראשון להגיב!