אצבעות חציל פריכות
רמת קושיקל
זמן הכנה20 דקות
כמויות25 יחידות
נוי אבנרי
2.12.2024
אצבעות חציל פריכות לצד מיונז שום טבעוני מטריף!
מצרכים
עבור הבלילה
לציפוי
אופן הכנה
1.
נפרוס את החציל לאצבעות בעובי 2 ס״מ
2.
את מרכיבי הבלילה נערבב בקערה עד שמתקבל מרקם דליל יחסית - אם צריך הוסיפו עוד מים
3.
טובלים כל אצבע חציל בבלילה ומשם בפירורי לחם ומניחים על תבנית עם נייר אפיה.
4.
ככה עם כל היתר ומשפריצים על כולם שמן זית.
5.
מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות טורבו למשך כ30 דקות עד ששזוף וקריספי. אם צריך יותר זמן השאירו.
מגישים לצד מיונז שום
- מערבבים הכל בקערה ומגישים לצד האצבעות חציל. מומלץ לפזר מעל גרידת לימון ☺️🫶🏻
תגובות
אין תגובות עדיין. היה הראשון להגיב!