
עוגיות לוטוס טבעוניות
עוגיות לוטוס ממכרות עם שוקולד לבן וממרח לוטוס קראנצ׳י 🥹
בין העוגיות הטעימות שיצא לי להכין, עם מרקם צ׳ואי אבל גם קצת פריך
סופר פשוטות להכנה ועשויות מ4 מרכיבים עיקריים בלבד🤍
אני השתמשתי בממרח לוטוס קראנצ׳י מה שהפך את העוגייה למרקם פריך יותר אבל גם ממרח לוטוס חלק יעבוד פה מעולה 🙌🏻
אגב גם ממרח נוטלה או שוקולד השחר מביא תוצאה מצוינת לעוגיות פאדג׳
מצרכים
אופן הכנה
מערבבים בקערה את החמאה עם הסוכר עד לקבלת מרקם משחתי ואחיד.
מוסיפים את הלוטוס, הקמח, סודה לשתייה ואבקת אפייה ומערבבים קלות.
מוסיפים גם את המים עד לקבלת מרקם אחיד.
בעזרת כף קפיצית או עם הידיים מסדרים עיגולים על תבנית עם נייר אפייה ומשטחים קלות.
מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות חום עליון תחתון (לא טורבו) למשך 13-16 דקות.
זמן האפייה תלוי בתנור שלכם ואם בא לכם שהן יהיו יותר צ׳ואיות או יותר פריכות.
נותנים להן צינון מוחלט! ואז אפשר להרים.
לחלק העליון המסתי 100 גרם שוקולד לבן עם 2 כפות ממרח לוטוס קראנצ׳י וזילפתי מעל כל אחת, מעט מלח גס ויש לכם עוגייה חלומית - מתוק מלוח ונשאר רק לטבול אותה בקפה או בכוס חלב 🙌🏻

תגובות
אין תגובות עדיין. היה הראשון להגיב!