Cover

טופו בשומשום

רמת קושיקל
זמן הכנה20 דקות
כמויות2 מנות
נוי אבנרי
2.11.2024

אתם זוכרים את המנה של פעם - עוף בשומשום? כזה של הקניונים עם הרוטב האדום :) איך אהבתי לאכול אותה! אז עשיתי גרסה טבעונית עם טופו וזה יוצא מושלם! עם רוטב צ׳ילי בצד לטבול.

זה יוצא קראנצ׳י ברמות וממש פשוט להכנה 🙌🏻

אפשר לטגן או לאפות - שניהם יוצאים פשוט מדהימים!

תמונה מספר 1

מצרכים

לבלילה

לציפוי

אופן הכנה

1.

מפרקים את הטופו לצ׳אנקים גדולים ומצפים בקורנפלור

2.

מערבבים את מרכיבי הבלילה בקערה ומצפים כל אחד ומשם לשומשום עם המלח גס

3.

אפשר לטגן, לאפות או לעשות באייר פרייר- הכל הולך.

4.

מטגנים עד שנהיה זהוב ומגישים עם רוטב צ׳ילי מתוק שמדויק לזה 🤍

5.

ואם בא לכם לראות סרטון הכנה הוא מחכה לכם כאן

תמונה מספר 1

תמונה מספר 1

תגובות

אין תגובות עדיין. היה הראשון להגיב!