Cover

לחמניות זוקיני ללא גלוטן

רמת קושיקל
זמן הכנהכ20 דקות ועוד זמן אפייה
כמויות12 יחידות
נוי אבנרי
25.6.2024

לחמניות מאפינס המופלאות האלה, שהן סוגרות פינה לארוחת בוקר או ערב, לצד כמה מטבלים ואיזה סלט שווה אתם מסודרים.

תמונה מספר 1

תמונה מספר 1

מרכיבים יבשים

מרכיבים רטובים

אופן הכנה

1.

נערבב את היבשים בקערה אחת – קמחים, א.אפייה, סודה לשתייה ומלח.

2.

בקערה נפרדת לשפוך את החלב סויה והחומץ ולערבב בעזרת מטרפה עד שנוצרות בועות בחלק העליון.

3.

להוסיף למרכז היבשים את השמן זית, הסילאן ואת כוס המים ולערבב מעט, להוסיף גם את חלב הסויה עם החומץ, לערבב הכל בעזרת מרית עד לבלילה אחידה. (לערבב בעדינות בתנועה סיבובית, לא לערבב יתר על המידה)

4.

להעביר אותם לתבנית מאפינס עם נייר אפייה משומן ולהכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 20-25 דקות

תמונה מספר 1

5.

אם התנור שלכם חזק יספיק להן גם 20 דקות - שימו לב שלא יתייבשו מבפנים.

6.

את הלחמניות עצמן אפשר לשמור בקירור 3-4 ימים או להקפיא ולחמם לפני שרוצים לאכול.

7.

הן סופר קלילות וטעימות ותמיד כיף שהן נמצאות בשלוף.

תמונה מספר 1

הערות ושינויים

  • ניתן להמיר את הקמח עדשים בקמח חומוס
  • ניתן להמיר את הקמח כוסמת בקמח קינואה

תגובות

אין תגובות עדיין. היה הראשון להגיב!