Cover

בראוניז שוקולד עשיר

רמת קושיקל - בינוני
זמן הכנהכ30 דקות ועוד זמן אפייה
כמויותתבנית 20*20
נוי אבנרי
24.6.2024

בראוניז שוקולד טבעוני, במרקם עשיר, פאדג׳י ומפנק כל כך!

עם מראה סדוק ויפהפה והכל בזכות המי חומוס שמחליפים לנו כאן את הביצה - אבל ההקצפה שלהם רק נותנת לנו מרקם אוורירי וכל כך מוצלח כמו של בראוניז קלאסי ואמיתי. אז אל תחששו מטעם של חומוס כי אין זכר!

מצרכים

אופן הכנה

1.

מקציפים את מי החומוס עד למרקם קצפתי (זה לוקח כ-10 דקות), מוסיפים את הסוכר וממשיכים בעבודת המיקסר עוד כ-5 דקות.

2.

בינתיים ממיסים את השוקולד (200 גרם) עם השמן קוקוס באותה קערה - על בן מארי או פולסים במיקרו.

3.

מוסיפים בהדרגתיות למיקסר תוך כדי עבודה.

4.

כשיש לנו בלילה אחידה ושוקולדתית אפשר להוציא את הקערה ולהוסיף את המרכיבים היבשים - קמח, קקאו, א.אפייה ומלח גס.

5.

לערבב ידנית בתנועה סיבובית עם מרית עד לקבלת בלילה אחידה.

6.

נעביר את הבלילה לתבנית מרובעת עם נייר אפייה משומן, ונוסיף מעל מלח גס ושוקולד צ'יפס או שוקולד קצוץ

7.

נכניס לתנור שחומם מראש על 170 מעלות (חום עליון תחתון רגיל, לא טורבו) למשך 25 דקות בלבד.

8.

מי שרוצה ליצור עוגיות פאדג׳ סדוקות רצוי לקרר טיפונת את העיסה, ליצור כדורים בעזרת ידיים לחות או כף קפיצית ולאפות 11-12 דקות על 170 מעלות. לתת להן להצטנן היטב על השיש.

9.

לבראוניז אני ממליצה לתת קירור מוחלט על השיש או מקרר / מקפיא ורק אז לחתוך. ובעיניי היא הכי טעימה אחרי קירור!

הערות ושינויים

  • אין תחליף למי החומוס
  • ניתן להשתמש בכל סוג של סוכר אבל לא ממתיק נוזלי
  • ניתן להמיר את הכוסמין בקמח חיטה מלא / לבן
  • אפשר להוסיף לבלילה אקסטרא שוקולד , אגוזי לוז או כל דבר אחר שאתם אוהבים
  • הבראוניז נחתכים בצורה הכי טובה אחרי צינון מוחלט בחוץ או במקרר. הוא מושלם גם בטמפ' החדר וגם לאחר קירור.

תגובות

אין תגובות עדיין. היה הראשון להגיב!