
גלילות זוקיני במילוי גבינות
גלילות זוקיני במילוי גבינת טופו ומוצרלה קשיו!
את המתכון הזה החלטתי לשחזר משנה שעברה כי הוא באמת יוצא כל כך מוצלח בעיניי
הוא פשוט להכנה, חגיגי, דל קלוריות, ללא גלוטן ויתאים בצורה מושלמת לשולחן החג

מצרכים
אופן הכנה
בעזרת קולפן מתחילים ליצור רצועות לאורכו

בינתיים מכינים את המלית: מניחים את כל המרכיבים בבלנדר (טופו, לימון, חלב ותבלינים) וטוחנים עד למרקם חלק.
טועמים ורואים אם יש צורך בתיקון טעמים, שימו לב הטעמים צריכים להיות חזקים כי זה מתאזן לאחר האפייה.
שימו כפית מהמילוי בתחילת הזוקיני וגלגלו בעזרת הידיים
הניחו את גלילת הזוקיני בתבנית עגולה או מרובעת לאחר הברשה עם שמן זית (תבנית שניתן לאפות איתה).
המשיכו ככה הלאה עם שאר הזוקיני

כמות גלילות הזוקיני שתצא לכם תהיה בהתאם לגודל התבנית שבחרתם
הכניסו את התבנית לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 10-15 דקות, הוציאו ופזרו מעל גבינת מוצרלה / פרמזן ביתית או קנויה, מעט מלח גס והחזירו חזרה לתנור לעוד 25-30 דקות עד להשחמה (תלוי בתנור שלכם)

- הגישו את המנה מיד כשהיא חמה כי ככה היא הכי טעימה.
- אפשר גם למלא את גלילות הזוקיני בפסטו ואז לפזר מעל גבינה
- אפשר להשתמש למילוי בכל גבינה רכה שיש ולחלק העליון פרמזן, מוצרלה או צהובה רגילה או טבעונית
- פחות מומלץ להשתמש בקישוא במקום זוקיני כי הוא מכיל כמות גדולה יותר של נוזלים אבל גם אפשרי


תגובות
אין תגובות עדיין. היה הראשון להגיב!