Cover

פסטה ברוטב קרם כרובית טבעוני

רמת קושיקל
זמן הכנהכשעה
כמויות3-4 מנות
נוי אבנרי
11.5.2022

הכנתי לנו עוד מתכון מהמם לשבועות

פסטה ברוטב קרמי, טעים בטירוף, עם מרקם משגע

ו-הוא עשוי מכרובית! כן כן, כרובית (:

זו בהחלט מנה ששווה לכם להכין לערב החג ובכלל - לאמץ את המתכון הזה לארוחת צהריים.

מנה יפהפייה, פשוטה להכנה ומה שכיף בה זה שהכרובית נותנת לנו מרקם וטעם משגע אבל עם ערך קלורי נמוך בגלל שכל המרקם של הרוטב מגיע מהכרובית!

תמונה מספר 1

מצרכים

אופן הכנה

1.

נבשל את הפסטה ע"פ הוראות ההכנה.

2.

נכניס את הכרובית לסיר גדול עם שפע מים רותחים ונבשל עד שהיא רכה לחלוטין.

3.

נסנן את המים ונכניס אותה לבלנדר יחד עם שאר המרכיבים ונטחן היטב עד למרקם חלק לגמרי - נטעם אם יש צורך בתיקון טעמים ונעביר לסיר קטן. נבשל במשך 5 דקות עד שהרוטב מתחמם ואז נשפוך מעל הפסטה מיד לפני ההגשה.

4.

נפזר עירית קצוצה ושקדים קלויים והמנה מוכנה!

5.

אם אתם לא מתכננים לאכול מיד את הפסטה הייתי ממליצה לאחסן את הרוטב והפסטה בנפרד ואז לאחד רגע לפני ההגשה. אבל גם אחרי שהרוטב נספג בפסטה היא תהיה מעולה למחרת.

6.

מנה מהממת וסופר טעימה - ובכלל הרוטב הזה ילך מדהים עם כל פסטה שתבחרו.

תמונה מספר 1

הערות ושינויים

  • ניתן להשתמש בכל חלב צמחי שיש לכם בבית אבל שימו לב שהוא ללא תוספת סוכר, חלב/קרם קוקוס יתנו מרקם מאוד קרמי ואפשר גם לשלב בכמויות חצי חצי עם חלב קוקוס וחלב סויה למשל.
  • ניתן להשתמש בכל פסטה שיש לכם בבית - גם פסטה ללא גלוטן
  • לא מומלץ לאפות את הכרובית, רצוי לבשל אותה במים רותחים על מנת ליצור מרקם טוב יותר לרוטב

תגובות

אין תגובות עדיין. היה הראשון להגיב!