
עוגת תפוזים וקוקוס מקמח כוסמין מלא
עוגת תפוזים נפלאה מקמח כוסמין מלא, מיץ תפוזים טרי וקוקוס
טעימה בטירוף עם טעם נהדר ופרשי של תפוז וקוקוס
הולכת הכי טוב ליד כוס קפה חמה! מתוקה במידה הנכונה ומזינה.
אז יאללה בואו נכין(:
מצרכים
עבור הסירופ לחלק העליון
אופן הכנה
נכניס לקערה את הקמח, הקוקוס, סוכר, א.אפייה, סודה לשתייה והפשתן.
נערבב קלות ונוסיף את כל יתר המרכיבים - גרידת תפוז, מיץ תפוז, שמן זית וחלב.
נערבב בתנועה סיבובית בעזרת מרית עד למרקם אחיד ונעביר את הבלילה לתבנית משומנת קלות.
אפשר אינגלישקייק / קוטר 22 ס״מ / תבנית קוגלהוף
נכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 35-45 דקות או עד שהקיסם יוצא יבש.
אם בחרתם לעשות בתבנית מאפינס יספיק בין 20-25 דקות בלבד (תלוי בגודל המאפינס)
נוציא, נהפוך ונזלף מעל את הסירופ שלנו. אפשר גם לפזר מעל אקסטרא קוקוס שממש מוסיף לנראות ולמרקם.
אפשר להגיש אותה גם עם יוגורט מרענן בצד או איזשהו קרם שאתם אוהבים אבל גם לבד כמו שהיא היא כל כך טעימה, עסיסית ורכה. באמת אחת העוגות הטעימות שיצא לי להכין.



תגובות
אופירה קורן
העוגה הזו וואהו מדהימה ממש וקלה להכנה. לסירופ במקום א סוכר שמתי כף מייפל ויצא נפלא. תודה
20.12.2024
נוי אבנרי
מהמם איזה כיף לשמוע!
18.1.2025