Cover

עוגיות שקדים טבעוניות

רמת קושיקל
זמן הכנהכ20 דקות
כמויות15 עוגיות
נוי אבנרי
12.5.2021

עוגיות שקדים משגעות בגרסה הטבעונית - עם מרקם צ׳ואי ומתוקות במידה הנכונה.

מיועדות לאוהדי שקדים אבל לא רק :)

לא דורשות הקצפה או מיקסר, קערה אחת וישר לתנור.

אז שנתחיל להכין?

תמונה מספר 1
תמונה מספר 2

מצרכים

אופן הכנה

1.

נכניס לקערה את הקמחים וא.אפייה, נערבב מעט ונוסיף את שאר המרכיבים.

2.

נתחיל לערבב בעזרת כף עד שנוצר לנו בצק דביק ובעזרת ידיים לחות נסדר כדורים ונניח על תבנית עם נייר אפייה.

3.

כשכל העוגיות מוכנות נניח שקד על כל עוגייה ונכניס אותן לתנור שחומם מראש על 180 מעלות חום עליון תחתון למשך 12-14 דקות. (תלוי בפיזור החום של התנור שלכם)

4.

כשהן יוצאות מהתנור נפזר אבקת סוכר מעל הכל.

5.

הסיבה שהעוגיות מכילות כמות קטנה של סוכר היא בגלל שאנחנו מקשטים מעל עם אבקת סוכר, אם אתם אוהבים עוגיות מתוקות ממש הוסיפו עוד 2-3 כפות סילאן / מייפל לבלילה עצמה.

תמונה מספר 1

תמונה מספר 1

הערות ושינויים

  • לגרסה ללא גלוטן החליפו את הקמח כוסמין בקמח כוסמת / קמח שיבולת שועל
  • לאוהבי מתוק - הוסיפו 2-3 כפות של סילאן או סוכר

תגובות

אין תגובות עדיין. היה הראשון להגיב!