
עוגיות פאדג׳ שוקולד בננה טבעוניות
עוגיות פאדג' שוקולד, רכות, נימוחות שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול!
שוקולדתיות בטירוף
נמסות בפה ורכות בזכות הבננה שנותנת כאן אקסטרא נימוחות.
אין לי ממש הגדרה מדויקת לתת להן - הן בין עוגייה לעוגת פאדג' כזו, בגלל המרקם והטעם.
המתכון הטעים הזה נוצר כשהכנתי עוגיות עם האחיינית המתוקה שלי שממש אוהבת להכין איתי עוגיות! ואני מתה על זה שאחיינים שלי אוהבים לשתף פעולה במטבח.
גם המאפינס שוקולד שעלו לכאן נוצרו כשהכנתי אותם עם אחיינים שלי, הדברים הכי טובים יוצאים באלתור.
אז אלתרנו ממה שהיה בבית ויצאו עוגיות משוגעות!
בקיצור, אין הרבה מה להוסיף - בואו נתחיל להכין (:
מצרכים
אופן הכנה
נמעך את הבננה בקערה. נוסיף למרכז את השמן, חמאת שקדים, חלב ונערבב. נוסיף את החומרים היבשים - הקמח, קקאו, סוכר, אבקת אפייה וסודה לשתייה.
נערבב בעזרת כף עד שנוצרת לנו עיסה דביקה אם היא לא מרגישה לכם מספיק דביקה הוסיפו עוד כף שתיים של חלב.
בעזרת ידיים לחות סדרו עיגולים שמנמנים יחסית על תבנית עם נייר אפייה. (אתם אמורים לקבל 19 עיגולים)
אם העיסה מרגישה לכם רטובה מדי ולא נוחה לעבוד תתנו לה לנוח במקרר במשך 20-30 דקות ואז יהיה לכם יותר נוח לעבוד איתה.
ברגע שכל העיגולים מוכנים נפזר מלח גס על כל אחד ונכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 10-11 דקות בלבד.
כשהן יצאו מהתנור הן ירגישו לכן לא מוכנות אבל אל תתפתו להשאיר עוד.
זה בדיוק מה שגורם להן להיות כאלה רכות ונימוחות.
אחרי כמה דקות שהן יתייצבו אפשר להרים ולהתחיל לאכול.



הערות ושינויים
- ניתן להמיר את הבננה ב1/4 כוס רסק תפוחים טבעי
תגובות
אין תגובות עדיין. היה הראשון להגיב!