חטיפי קינואה ושוקולד ללא גלוטן
רמת קושיקל
זמן הכנה15 דקות ועוד זמן הקפאה
כמויות15 יחידות
נוי אבנרי
5.5.2024
חטיפי קריספי קינואה עם שוקולד, חמאת בוטנים ופצפוצי אורז! אין טעים כזה - באמת. הכנה של 5 דקות ולמקפיא - יש לכם את הנשנוש המתוק האולטימטיבי😍 קריספי וטעים טירוף!
מצרכים
אופן הכנה
1.
את הקינואה קולים במחבת חמה למשך 2-3 דקות עד שהיא נהיית קריספית.
2.
מערבבים עם יתר המרכיבים בקערה עד לקבלת עיסה אחידה - טועמים אם יש צורך להוסיף מתיקות לפי טעם אישי
3.
להעביר לתבנית מרובעת עם נייר אפייה או קופסת פלסטיק שניתן לשלוף ממנה, לשטח היטב ולשלוח להקפאה של מינימום 5 שעות. לאחר התייצבות מוחלטת לחתוך בעזרת סכין חדה ואפשר לזלף עוד חמאת בוטנים או שוקולד מעל :)
תגובות
אין תגובות עדיין. היה הראשון להגיב!