קציצות טופו קלאסיות ברוטב עגבניות
קציצות טופו קלאסיות ומנצחות ברוטב עגבניות של בית!
הכי מפנק, מנחם וביס מזה הוא חלום🤍
קציצות שמכינים ידנית, בלי מעבד מזון והאמת? שהן יוצאות במרקם כל כך נגיס וכיפי שזה אפילו יותר טוב בעיניי ממעבד מזון!
מתכון שלא הפסקתם להכין ולשלוח לי כמה שהוא מוצלח ואני כל כך שמחה שיש מתכון מנצח לקציצות טופו
כאן יש לכם גם סרטון הכנה לסרטון הכנה המלא
מצרכים - עבור הקציצות
לרוטב
אופן הכנה
מפוררים את הטופו היטב בעזרת הידיים
מוסיפים את יתר המצרכים ומערבבים עד למרקם נוח לכדרור. אם לא מספיק נדבק הוסיפו עוד כף שתיים של קמח ונגיעה של מים. עוזר להדביק הכל.
אופים כ25 דקות על 200 מעלות טורבו עד ששזוף ויפה ומניחים בצד להצטנן.
בינתיים מכינים את הרוטב: נטגן את השום, נוסיף את התבלינים ואת העגבניות. נבשל הכל ביחד כמה דקות ואז נוסיף את הבזיליקום. ננמיך את האש, נכסה וניתן לזה להתבשל עוד כחצי שעה על אש נמוכה. מדי פעם לבוא לערבב ולטעום אם צריך עוד מלח/מתיקות!
נוסיף את הקציצות לרוטב, ונגיש לצד אורז ובזיליקום טרי 😍 ממליצה לא לבשל את הקציצות ממש ברוטב. זה עלול לרכך אותן אבל אפשרי!
הערות ושינויים
- כמובן שאפשר להכין אותן במעבד מזון אבל תשתדלו לטחון בפולסים על מנת לא ליצור מרקם חלק לגמרי לקציצות
- אפשר להמיר את הפטרוזיליה בכל עשבי תיבול שאוהבים!
- אפשר לשלב אותן עם כל רוטב שרק תרצו
- אפשר להכין כמות כפולה של הקציצות, להקפיא ללא הרוטב ולחמם בכל זמן שתרצו
תגובות
אין תגובות עדיין. היה הראשון להגיב!