
קרפצ׳יו קולורבי צלוי
רמת קושיקל
זמן הכנהכ45 דקות כולל זמן אפייה
כמויותצלחת הגשה
נוי אבנרי
13.4.2024
קרפצ׳יו קולורבי צלוי
זו מנה שמלווה אותי כמעט כל סדנה והיא תמיד גורפת מחמאות. כל כך יפה, טעימה ופשוטה להכנה!
זה כבר ידוע לכם שקולורובי בתנור זה אחד הדברים הטעימים נכון? אז בתור קרפצ׳יו זה ואו.
שילוב של מלוח ומתוק יחד עם הסילאן, מלח גס והפטה שקדים.
מצרכים
אופן הכנה
1.
פורסים את הקולורבי לפרוסות אבל לא דקות מדי כדי שלא יישרף לנו בתנור - אפשר בעזרת סכין או מנדולינה. ואופים אותו עם שמן זית ומלח למשך כ25 דקות על 180 מעלות טורבו עד שמתחיל להתרכך וטיפה להשתזף בשוליים אבל לא נשרף.
2.
מסדרים אותו על צלחת הגשה יפה
3.
מזלפים סילאן, מפזרים את המלח הגס, מעל פרוסות דקות של צנונית, טימין ובצל ירוק ומעל הכל פטה שקדים או כל גבינה אחרת שאתם אוהבים 🫶🏻 אפשר גם להוסיף לפני ההגשה חצי לימון סחוט אבל לא חובה.


תגובות
אין תגובות עדיין. היה הראשון להגיב!