
טופו בלימון
רמת קושיקל
זמן הכנהכ25 דקות
כמויות4-5 מנות
נוי אבנרי
13.4.2024
מכירים עוף בלימון? אז כזה רק בגרסת הטופו!
זה יוצא חמוץ מתוק
עם מרקם מדהים
ללא גלוטן
טעים בטירוף
והולך מושלם לצד אורז, קינואה או כל תוספת אחרת שבאלכם
כל כך הרבה מכם כבר הכנתם את המתכון הזה שזה כזה כיף שגם אתם התאהבתם בו בדיוק כמוני.

מצרכים
אופן הכנה
1.
לקרוע את הטופו לחתיכות בגודל בינוני , להכניס לקערה ולהוסיף 4 כפות קורנפלור, לשקשק עד שכל הטופו מקבל ציפוי ולהכניס למחבת עם שמן זית עד שמזהיב לגמרי.
2.
לערבב את מרכיבי הרוטב בקערה ולהוסיף למחבת אחרי שהטופו הזהיב. מקפיצים את זה עוד כמה דקות עד שכל הרוטב מצטמצם ונספג לגמרי בטופו, מוסיפים מעל בצל ירוק ומגישים באהבה
הערות ושינויים
- אפשר לעשות חצי מהכמויות הרשומות - ואז יתאים לחבילת טופו אחת (אבל מניסיון זה פשוט מתחסל מהר מדי)
- אפשר להמיר את המייפל בסילאן / אגבה
- אפשר להחליף את הקורנפלור בקמח חומוס / קמח עדשים
תגובות
אין תגובות עדיין. היה הראשון להגיב!