Cover

ארטיק יוגורט טבעוני בציפוי שוקולד

רמת קושיקל מאוד
זמן הכנה10 דקות
כמויות6-8 ארטיקים
נוי אבנרי
9.4.2024

להכין ארטיקים בבית זה הכי טעים וקל שיש!

ארטיק לא חייב להיות מלא בסוכר ואפשר לגמרי לשלוט בכמות המתיקות שתכניסו לארטיקים שלכם :)

הכנתי ארטיק על בסיס יוגורט שיוצא במרקם פשוט מדהים - מרגיש ממש כמו גלידה! וסופר

מפנק כאילו שמתי שם שמנת 😋

אני אוהבת להשתמש ביוגורט סויה של תנובה אבל תרגישו חופשי להשתמש בכל יוגורט שרק תרצו - אפשר יוגורט טבעוני או יוגורט חלב רגיל.

השילוב עם החמאת בוטנים, המייפל והשוקולד מסביב פשוט מביא ביס משוגע שקשה להפסיק לאכול! ומה שכיף בארטיקים האלה זה שגם אם אין לכם תבנית ארטיקים עדיין אפשר להכין אותם! הבלילה יוצאת במרקם יציב שאפשר פשוט להכין עיגולים על נייר אפייה, להניח ארטיק במרכז ולהקפיא אותם ככה.

תמונה מספר 1

מצרכים

לציפוי

אופן הכנה

1.

נערבב את מרכיבי הארטיק בקערה - יוגורט, מייפל, חמאת בוטנים ובוטנים קלויים - נטעם אם יש צורך בהוספת מייפל לפי טעם אישי

2.

נסדר עיגולים על נייר אפייה - ההמלצה שלי עיגולים בגודל בינוני - קטן שיהיה כיף לאכול בתור מנה אישית.

3.

נפזר אקסטרה בוטנים על כל אחד (לא חובה) ונשים במרכז מקל ארטיק או כפית עץ ונכסה בעוד בלילה

4.

נכניס להקפאה עד שמתייצב לחלוטין.

5.

נמיס את השוקולד עם השמן בפולסים במיקרו או על בן מארי ונצפה כל אחד מהם. אפשר גם רק לזלף מעל.

תמונה מספר 1
תמונה מספר 2

  • ואל תשכחו את המלח גס - זה משדרג בטירוף! :)
תמונה מספר 1

הערות ושינויים

  • אפשר להמיר את החמאת בוטנים בכל חמאת אגוזים אחרת
  • אפשר להמיר את הבוטנים בשקדים קלויים
  • אפשר להשתמש בכל יוגורט שתרצו - יוגורט שקדים או יוגורט רגיל חלבי
  • אפשר ליצור אותם בתבנית ארטיקים אבל ממש כיף שזה קצת בצורה שונה של עיגול :)

תגובות

אין תגובות עדיין. היה הראשון להגיב!