
קיפודי טופו ברוטב אסיאתי
רמת קושיקל
זמן הכנה15 דקות
כמויות2-3 מנות
נוי אבנרי
8.4.2024
קיפודי טופו במרינדה משגעת עם טעמים אסיאתיים, שסופגים הכל ואז נאפים בתנור לקבלת מרקם מושלם. הולך מדהים כתוספת לארוחת צהריים או מעל סלט!
טופו זה אחד מחומרי הגלם האהובים עליי ואני כל מחפשת דרכים איך לחדש איתו - הוא יוצא גם יפה וגם טעים :)

מצרכים
אופן הכנה
1.
פורסים את הטופו ל3 חתיכות עבות - לא דקות מדי, עושים חריצים (לא עד הסוף) בצורה ישרה ואז אלכסונית.
2.
מערבבים את מרכיבי הרוטב בקערה ומברישים כל טופו היטב - גם בין החריצים.
3.
אם יש לכםן קצת זמן השאירו את הטופו במרינדה למשך 30-60 דקות - יגרום לו לספוג טעמים בצורה הרבה יותר טובה. אפשר גם למשך לילה ולמחרת לאפות! במידה ולא תכניסו ישר לתנור על 180 מעלות טורבו למשך 20-25 דקות, הוציאו להבריש פעם נוספת והחזירו לעוד כרבע שעה עד שהוא שזוף.
4.
אחרי שהוא יוצא מברישים שוב עם יתר הרוטב שנשאר ומגישים מעל מה שאוהבים☺️🫶🏻


תגובות
אין תגובות עדיין. היה הראשון להגיב!