Cover

אוזני המן מלוחות

רמת קושיקל מאוד
זמן הכנה15 דקות
כמויות10-15 יחידות
נוי אבנרי
3.4.2024

אוזני המן מלוחות, ממכרות, פריכות

ופשוט ט ע י מ ו ת ברמות

אבל עזבו את פורים - עזבו את הצורה של האוזן המן

מדובר במיני מאפים, כמו בוריקיטסים כאלה או מיני קישים שקשה להפסיק לאכול ואתם צריכים להכין אותם בכל יום 😂

בצק פריך על בסיס שמן זית שמכינים בקערה, מלית של גבינה, פסטו ומפה אפשר להוסיף כל מה שבא לכם!

אה והשאריות שנשאר מהבצק? אל תזרקו - הם יוצאים קרקרים פריכים ופשוט מטריפים!

מצרכים

אופן הכנה

1.

מערבבים בקערה את הקמח, אבקת אפייה, שומשום ומלח.

2.

מוסיפים למרכז את השמן ומערבבים מעט ואז את המים עד שמתקבל בצק אחיד ונוח. אין צורך ללוש אותו - אנחנו רוצים אותו פריך!

3.

מרדדים על נייר אפייה, קורצים עיגולים ובכל אחד מהם שמים מהמלית שלנו - כל גבינה תלך פה! אני השתמשתי בגבינת קשיו שקדים הקבועה שלי מהבלוג ותיבלתי במלא לימון, שום ומלח, הוספתי גם פסטו בזיליקום, ובכל אחד תוספות שונות - זיתי קלמטה, עגבניות שרי, שקדים קלויים.

4.

מברישים מסביב עם מעט חלב סויה, מהדקים את הקצוות היטב ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות טורבו למשך כ15 דקות.

תמונה מספר 1

הערות ושינויים

  • ניתן להשתמש בקמח חיטה אבל פחות מומלץ בגלל המרקם של הבצק
  • אתם יכולים להשתמש בכל גבינה קנויה או ביתית שתרצו רק הקפידו שתהיה במרקם יחסית יציב שיהיה נוח לשים אותה במרכז הבצק וגם שלא תימס מדי באפייה
  • אפשר להמיר את השמן זית בשמן קוקוס

תגובות

אין תגובות עדיין. היה הראשון להגיב!