Cover

עוגיות פאדג׳ שוקולד סדוקות

רמת קושיקל
זמן הכנה15 דקות
כמויות16 עוגיות
נוי אבנרי
1.4.2024

עוגיות פאדג׳ שוקולד טבעוניות מטריפות - שמצד אחד הן יוצאות עם מרקם צ׳ואי כזה מבחוץ אבל מבפנים הן שוקולדיות ופשוט נמסות בפה.

מצרכים

אופן הכנה

1.

נכניס לקערה את השמן, הסוכר, הטחינה והרסק תפוחים - נערבב בעזרת מטרפה במשך דקה שתיים עד לקבלת עיסה אחידה.

2.

נוסיף למרכז את הקמח, קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתייה והשוקולד - נערבב שוב ואז נוסיף את החלב - 1/8 כוס אמור להספיק! אבל אם אתם רואים שהעיסה יבשה הוסיפו עוד 1/8 כוס. העיסה צריכה להיות דביקה יחסית אבל עדיין במרקם בצקי ולא רטוב מדי.

3.

ניצור עיגולים, נפזר מלח גס מעל ונניח בתבנית. תשאירו מרווחים בין העוגיות - כ16 עוגיות בתבנית.

4.

נכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 11-13 דקות עד שהן מקבלות סדקים בחלק העליון. (חום עליון תחתון, לא טורבו)

5.

ונחכה שיצטננו לגמרי!

תמונה מספר 1
תמונה מספר 2

תגובות

אין תגובות עדיין. היה הראשון להגיב!