
עוגיות פאדג׳ שוקולד סדוקות
רמת קושיקל
זמן הכנה15 דקות
כמויות16 עוגיות
נוי אבנרי
1.4.2024
עוגיות פאדג׳ שוקולד טבעוניות מטריפות - שמצד אחד הן יוצאות עם מרקם צ׳ואי כזה מבחוץ אבל מבפנים הן שוקולדיות ופשוט נמסות בפה.
מצרכים
אופן הכנה
1.
נכניס לקערה את השמן, הסוכר, הטחינה והרסק תפוחים - נערבב בעזרת מטרפה במשך דקה שתיים עד לקבלת עיסה אחידה.
2.
נוסיף למרכז את הקמח, קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתייה והשוקולד - נערבב שוב ואז נוסיף את החלב - 1/8 כוס אמור להספיק! אבל אם אתם רואים שהעיסה יבשה הוסיפו עוד 1/8 כוס. העיסה צריכה להיות דביקה יחסית אבל עדיין במרקם בצקי ולא רטוב מדי.
3.
ניצור עיגולים, נפזר מלח גס מעל ונניח בתבנית. תשאירו מרווחים בין העוגיות - כ16 עוגיות בתבנית.
4.
נכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 11-13 דקות עד שהן מקבלות סדקים בחלק העליון. (חום עליון תחתון, לא טורבו)
5.
ונחכה שיצטננו לגמרי!


תגובות
אין תגובות עדיין. היה הראשון להגיב!