
קציצות מנגולד טבעוניות
רמת קושיקל
זמן הכנהכ-30 דקות
כמויות12-15 קציצות
נוי אבנרי
21.7.2022
קציצות מנגולד וקייל משגעות שקשה להפסיק לאכול! קציצות קלילות וכיפיות שסוגרות פינה והולכות עם כל ירק שנשאר לכם בבית!
מצרכים
אופן הכנה
1.
מחממים סיר מלאים במים, לאחר שהמים רתחו מכניסים את העלים לדקה שתיים בלבד עד שטיפונת מתרככים. מעבירים אותם למי קרח על מנת שהבישול שלהם ייפסק.
2.
משם להכניס אותם למעבד מזון ולטחון בכמה פולסים.
3.
מוסיפים את הבצל וטוחנים שוב
4.
מעבירים לקערה ומוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים הכל.



1.
מסדרים קציצות בעזרת הידיים על תבנית עם נייר אפייה משומן ומברישים מעל כל אחת מעט שמן זית, מכניסים לאפייה של 25 דקות על חום של 180 מעלות, הופכים ומחזירים לעוד 10 דקות נוספות על אותו חום.

רצוי להגיש את זה עם מטבל יוגורט מרענן כזה!
- 1 גביע יוגורט סויה לא ממותק (תנובה)
- קצת פחות מרבע כוס חלב סויה לא ממותק
- שן שום טרייה קצוצה או כפית גדושה של שום גבישי
- חצי לימון סחוט
- מלח פלפל לפי הטעם
- בצל ירוק קצוץ ועלי מנגולד קצוצים
- מערבבים הכל בקערה, טועמים אם יש צורך בתיקון טעמים ומגישים יחד עם הקציצות.


הערות ושינויים
- את הקציצות האלה אפשר להכין עם כל ירק שיש לכם בבית! פטרוזיליה, קייל, תרד, כוסברה, עלי קולורבי.
- את הקמח חומוס אפשר להמיר בקמח עדשים
תגובות
אין תגובות עדיין. היה הראשון להגיב!