
קרפ כוסמין מנצח
הכנתי לנו קרפים דקים ומתוקים מקמח כוסמין מלא, שפשוט מושלמים לארוחת בוקר מפנקת!
אפשר להכין מהם כמות כפולה ולשמור בקירור.
ואם בכל זאת בא לכם להפוך אותם למלוחים רק תורידו את המייפל ותוכלו למלא אותם בטחינה, אבוקדו או כל מה שתרצו.
מצרכים
אופן הכנה
מכניסים את כל המרכיבים לקערה גדולה ומערבבים בעזרת מטרפה עד למרקם אחיד ונוזלי.
מחממים היטב מחבת נונסטיק ושופכים מהבלילה בעזרת כף עמוקה, הזיזו את המחבת בתנועה סיבובית כך שהבלילה תכסה את כל המחבת, אל תשימו שכבה עבה מדי על מנת שיצאו לכם דקים.
לאחר דקה שתיים כשהשוליים מתחילים לעלות תהפכו לצד השני לעוד דקה וכך הלאה.
אפשר להגיש אותם עם מילוי מתוק של יוגורט סויה, פירות טריים וקצת מייפל או ללכת על גרסה מלוחה של קציצות וטחינה לארוחת צהריים!
אני אישית מאוד אוהבת להשאיר אותם ניטרליים וככה הם מתאימים לי גם למנה מלוחה וגם מתוקה. מוסיפה מליחות או מתיקות בהתאם למילוי :)


הערות ושינויים
- אפשר להמיר את הקמח כוסמין מלא בקמח כוסמין / חיטה לבן או בקמח כוסמת ירוקה
- ניתן להשתמש בכל תחליף חלב שרוצים
תגובות
שני
מתכון מעולה! הכנתי עכשין פעם ראשונה וזה קל וטעים בן השנה שלי טרף בהנאה 😍
22.12.2024
נוי אבנרי
איזה כיף לשמוע!
5.1.2025
שני
מתכון מעולה! הכנתי עכשין פעם ראשונה וזה קל וטעים בן השנה שלי טרף בהנאה 😍
22.12.2024