Cover

פאד תאי טופו

רמת קושיקל
זמן הכנהכ30 דקות
כמויותעבור 3-4 מנות
נוי אבנרי
5.2.2024

פאד תאי טופו! אחת המנות שאני הכי אוהבת להזמין במסעדות אבל גם להכין בבית כי זה יוצא כל כך טעים

הסוד הוא להכין את כל המרכיבים מראש ואז מכניסים אותם אחד אחרי השני בזריזות שהירקות יהיו במקום נגיס וכיפי ולא יתרככו מדי

אפשר לשחק עם הירקות בהתאם למה שאתם אוהבים או שיש בבית, אבל אל תוותרו על הכוסברה, בוטנים גרוסים והבצל ירוק מעל :)

מצרכים

לקישוט

לרוטב

אופן ההכנה

1.

קודם כל - ההמלצה שלי להכין את כל המרכיבים מוכנים בקערה כי הכל קורה מאוד מהר! ואנחנו לא רוצים שחלק מהירקות יתבשלו יתר על המידה.

2.

נשרה את אטריות האורז בקערה עם מי ברז למשך שעתיים - 4 שעות.

3.

נחמם מחבת ווק או מחבת סוטאז׳ גדולה עם שמן ניטרלי ונכניס את הכרוב והגזר, לאחר 2 דקות נוסיף את הטופו ונקפיץ עוד דקה.

4.

נוסיף את האטריות שסיננו ממי ההשרייה ואת הרוטב (ממליצה לערבב את מרכיבי הרוטב בצנצנת ולהוסיף הכל ביחד).

5.

נמשיך להקפיץ עד שהאטריות מתחילות להתרכך ובסוף נוסיף את הבצל ירוק.

6.

מגישים עם מלא כוסברה טרייה, בצל ירוק ובוטנים קלויים - אני אוהבת טיפה לטחון אותם שיהיו שבורים כזה אבל אפשר גם חצאי בוטנים קלויים

תגובות

אין תגובות עדיין. היה הראשון להגיב!